DIKTI LINE doo Beograd, Srbija

DIKTI LINE d.o.o. tel: 011/344-80-85, 344-80-86

Srbija, Beograd (opština Vračar) ul. Alekse Nenadovića 24

DIKTI LINE d.o.o. tel: 011/344-80-85, 344-80-86

Srbija, Beograd (opština Vračar) ul. Alekse Nenadovića 24

Upoznajte DEVELOP

Horizontalna slika
Mala slika

DEVELOP je brend Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH (Konica Minolta poslovna rešenja - ogranak za Evropu), čija su odlika moderna i profesionalna rešenja za poslovnu komunikaciju. Bavi se sistemima, softverom i servisima za produkciju i obradu dokumenata i upravljanje dokumentacijom. Sa svojim asortimanom proizvoda i usluga važi za jedan od vodećih brendova za mala i srednja preduzeća u Evropi.

 

Kao ovlašćeni distributer ovog brenda, nudimo DEVELOP uređaje za štampu i poslovna rešenja za mobilno i ekonomično kancelarijsko poslovanje: printere, multifunkcijske uređaje (MFP), uređaje za produkcionu štampu, softver za upravljanje dokumentima, servis i održavanje uređaja, snabdevanje rezervnim delovima i potrošnim materijalom.

Horizontalna slika

DEVELOP je prisutan širom Nemačke, sa više od 300 ovlašćenih dilera, a rasprostranjena međunarodna prodajna mreža, koju predstavljaju nezavisni distributeri i specijalizovane kuće u preko 60 zemalja, olakšava korporativno poslovanje klijenata i garantuje servisnu podršku širom sveta.

Horizontalna slika

Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH, sa sedištem u Lagenhagenu u Nemačkoj, je podružnica u vlasništvu kompanije Konica Minolta Business Technologies, Inc., Tokyo, Japan.

 

Konica Minolta Business Solutions Europe je zastupljena preko svojih filijala i distributera u Evropi, centralnoj Aziji, na Bliskom Istoku i u Africi. Širom sveta, više od 27 hiljada zaposlenih radi za Konica Minolta Business Technologies.

 

DEVELOP uspostavlja trendove i daje siguran i kreativan doprinos oblikovanju budućnosti. DEVELOP-ovo shvatanje poslovnih rešenja, saveta i konsaltinga daleko prevazilazi puke analize i preporuke: DEVELOP procenjuje, projektuje, dizajnira i vodi, a sve u cilju povećanja produktivnosti u okruženju kupaca.